U bent bij ons aan het juiste adres als u uw bedrijf wilt waarderenverkopen, maar ook als u een bedrijf wilt overnemenfinancieren of behoefte heeft aan waardeverhogend advies. Wij bieden ondernemers een op maat gemaakt advies maar bovendien praktische begeleiding tijdens het gehele overdrachtstraject. Wij doen dit niet alleen maar wij werken daarbij samen met accountants, advocaten, notarissen en financiers.

Onze Diensten

Begeleiden bij de verkoop van een onderneming
Bij voorkeur worden wij ruim op tijd betrokken bij een mogelijke verkoop van een onderneming. Dit wordt het verkoop klaarmaken van een onderneming genoemd. Lees verder »

Begeleiden bij aankoop van een onderneming
Afhankelijk van het feit of u een strategisch koper, een MBO– of een MBI-kandidaat bent, zal de aanpak anders zijn. Belangrijk is om te definiëren welke specifieke wensen de koper heeft. Een goede analyse aan de start levert namelijk veel voordelen op in het vervolgtraject. Lees verder »

Waardebepaling
In de wereld van de bedrijfsoverdrachten geldt één methode als “de beste” methode, te weten de DCF-methode (Discounted Cash Flow methode). Deze DCF-methode gaat uit van de verwachte cashflows die uw onderneming in de toekomst zal genereren. Lees verder »

Financiering van een onderneming
Onder de huidige omstandigheden op de financiële markt hebben de Nederlandse banken de voorwaarden waaronder zij krediet verstrekken aan ondernemingen aangescherpt. Veel ondernemers komen daardoor minder eenvoudig in aanmerking voor bancaire financiering en zijn op zoek naar alternatieve vormen van financiering van hun onderneming. Lees verder »

Waardeverhogende adviezen
Als wij een onderzoek naar uw bedrijf  hebben gedaan, dan kunnen wij aangeven wat u kunt doen om uw bedrijf meer waard te laten zijn. Uiteraard is dit een langere termijnplanning. Lees verder »

Neem Contact Op

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.