Wij werken voor ondernemers en (semi-)overheden, rechtstreeks of via intermediairs zoals advocaten, accountants en notarissen.
MKBedrijfsoverdrachten voor Ondernemers
Familiebedrijven als opdrachtgevers
Familiebedrijven vormen een belangrijke en stabiele basis voor het midden- en kleinbedrijf. Ze worden vaak in een adem genoemd met termen als “duurzaam” en “lange termijn”. Lees verder »
MBI-kandidaten als opdrachtgevers
De MBI-kandidaat is niet bij het bedrijf werkzaam, maar is voornemens de onderneming geheel of gedeeltelijk over te nemen en na de koop het management van het bedrijf wil gaan voeren. Lees verder »
MBO-kandidaten als opdrachtgevers
Bij een management buy-out kopen één of meer managers het bedrijf waarvoor ze werken. Elke onderneming met gekwalificeerd management en goed voorspelbare cashflows komt hiervoor in principe in aanmerking. Lees verder »
Ondernemers als opdrachtgevers
Op een bepaald moment besluit een ondernemer zijn/haar bedrijf te willen overdragen. De overdracht kan gebeuren aan de familie, aan het management of aan een derde. Lees verder »
MKBedrijfsoverdrachten voor Intermediairs
Accountants als opdrachtgevers
De laatste jaren is een tendens ontstaan, waarin wij steeds vaker door accountants worden ingeschakeld teneinde belangenconflicten te vermijden. Lees verder »
Advocaten als opdrachtgevers
MKBedrijfs- overdrachten werkt nauw samen met advocaten, onder andere om te komen tot een definitieve intentieovereenkomst en koopovereenkomst. Lees verder »
Notarissen als opdrachtgevers
Bij de planning van een overdracht kunnen vraagstukken rond erfrecht en ondernemingsrecht aan de orde komen. Lees verder »
Non-profit organisaties
Door de ontwikkeling in de economie en de begrotingsdiscipline worden overheidsinstellingen en semi-overheidsinstellingen gedwongen om zich aan te passen. Lees verder »
Neem Contact Op

Bent u benieuwd of wij iets voor u of uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.