Goede doel golfwedstrijd Kika
Datum :
17 augustus 2018

Kika

Eind 2016 besloot Roger van der Linden om zich via Run for Kika Marathon in te zetten voor het werk van de Stichting Kinderen Kankervrij. Wat klein begon liep al vrij snel uit de hand met vele acties en evenementen

Op vrijdag 24 augustus organiseert Kika bij Golf & Countryclub Hoenshuis een golfdag voor Kika. Het is een geheel verzorgde dag met golf, eten, drinken, muziek en nog wat extra fun door de baan.

Golfwedstrijd Kika

We spelen een greensome wedstrijd met koppels en we hebben een shotgun start. Beide spelers slaan af waarna de beste bal gekozen wordt om door te spelen. Vanaf die tweede slag slaan de spelers om beurten totdat de bal in de hole ligt. De ranglijst wordt opgemaakt op basis van de netto score per koppel. Om opstoppingen in de baan te voorkomen hanteren we in principe een maximum handicap van 72 per koppel. Zit je daarboven? Stuur dan even een mailtje naar info@forakidssmile.nl en dan kijken we even hoe we het kunnen oplossen. Prijzen voor de eerste 3 koppels, nearest tot the pin en longest drive.

Funelementen

We gaan de wedstrijd nog wat leuker maken met een aantal funelementen. We willen nog niet alles verklappen maar we hebben o.a. een EHBG-set (Eerste Hulp Bij Golf) en op één van de holes is het Golfing for Chocolate!
Oh ja, en dan nog een kleinigheidje:

Verzorging

Op hole 15 krijg je zelfs de kans om een BMW X2 te winnen door het slaan van een hole in one! .We hebben 1 auto te vergeven dus de eerste die het voor elkaar krijgt gaat er vandoor met de prijs. Pro’s zijn overigens uitgesloten van deelname aan dit onderdeel van de dag. De eventuele kansspelbelasting voor de winnaar wordt door de organisatie voor haar rekening genomen.

Je wordt de hele dag in de watten gelegd door het team van Hoenshuis. We beginnen de dag met koffie/thee en Limburgs gebak. De lunch wordt op diverse plekken in de baan geserveerd, incl. passende drankjes. We eindigen de dag op het terras (het wordt vast goed weer..) van het clubhuis met een walking dinner en lekkere muziek.

 

https://www.forakidssmile.nl/golfdag/

Als de link niet werk kan je de link in je browser kopiëren.

Gerelateerde artikelen

Waarde inschatting van hun onderneming
Waarde inschatting van hun onderneming

Toen ik in 2007 actief werd in de markt van…

0 comments
bedrijfsopvolgingsregelingen
Bedrijfsopvolgingsregelingen

Nederlandse bedrijfsopvolgingsregelingen in het kort. Bij de overgang van een…

0 comments
WordPress Lightbox Plugin