Herenmodezaak Oger koopt Didato
Datum :
27 november 2020

Luxe herenmodezaak Oger heeft dit voorjaar Didato overgenomen.

Hiermee gaat volgens herenmodezaak Oger-CEO Martijn Lusink een langgekoesterde wens in vervulling. Beide herenmodezaken zijn in 1989 gestart met een winkel in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Didato is momenteel aan de Amsterdamse Utrechtsestraat gevestigd. Oger heeft inmiddels winkels in Amsterdam, Den Haag, Rot­terdam, Haarlem en Antwerpen.

Anti-cyclisch denken in een herenmodezaak

De coronacrisis heeft de kledingbranche een gevoelige tik uitgedeeld. Om de teruggelopen omzet op te van­gen zette Oger al in op online verkoop en werden op zaterdagen VIP-koeriers ingezet. Zo hebben Ronald de Boer, Dries Roelvink en Bryan Roy al pakken voor Oger bezorgd. De overname van Didato is volgens Lusink een staaltje van anti-cyclisch denken.

 Bovendien speelt het familiebedrijf hiermee in op de behoefte van volgende generaties, zegt hij in het persbericht

 “De volgende ge­neraties OGER-mannen die niet alleen in pak gekleed gaan, maar tevens een voorliefde hebben voor exclu­sieve designermerken.” Met de overname voegt Oger exclusieve merken zoals Balmain, Lanvin, Givenchy en Valention aan het assortiment toe. Didato houdt de eigen naam. Wel is een webshop gelanceerd en gaat de zaak zich meer richten op persoonlijke service.

 

Bron: Van Waarde 

 

Er zullen wellicht ondernemers wel in de problemen komen/zijn. Neem gerust contact op om te praten wat de WHOA voor u zou kunnen betekenen.

Gerelateerde artikelen

Waarde inschatting van hun onderneming
Waarde inschatting van hun onderneming

Toen ik in 2007 actief werd in de markt van…

0 comments
bedrijfsopvolgingsregelingen
Bedrijfsopvolgingsregelingen

Nederlandse bedrijfsopvolgingsregelingen in het kort. Bij de overgang van een…

0 comments
WordPress Lightbox Plugin