MKBedrijfsoverdrachten helpt klanten van De Leau Adviseurs met waardecreatie
Datum :
15 april 2016

MKBedrijfsoverdrachten helpt klanten van De Leau Adviseurs met waardecreatie

De Leau adviseurs te Maastricht, is een administratieve ondersteuner en fiscaal adviesbureau dat de belastingaangiften doet voor de zakelijke markt. De Leau is meer dan 25 jaar succesvol actief in het midden- en kleinbedrijf in Zuid-Limburg.  Zij  verwerken periodiek financiële boekingsdocumenten en verzorgen tevens tussentijdse verslaggeving.

Eigenaar en oprichter van deze dienstverlener is Dennis de Leau.

Hij heeft onlangs  MKBedrijfsoverdrachten ingeschakeld om een waarderingsrapport op te stellen voor een aantal klanten met als doel waardecreatie .

In eerste instantie hebben de klanten een specifiek op de bedrijfstak gerichte vragenlijst ingevuld waardoor het voor MKBedrijfsoverdrachten inzichtelijk werd hoe de businessmodellen eruit zagen. Vervolgens werd dit businessmodel gespiegeld aan bestaande concurrenten en/of bestaande trends in de markt. In het uiteindelijke rapport werden de sterke en de zwakke punten van de onderneming vastgelegd.

De conclusie van Dennis:

“Dit rapport en de vele kritische vragen en opmerkingen van Tom, vormden een zeer nuttige en waardevolle spiegel en klankbord voor veel klanten”.

Het heeft deze ondernemers weer richting gegeven en hen duidelijk gemaakt wat ze moeten doen en vooral wat ze moeten laten”. Dennis heeft het rapport kunnen gebruiken om samen met de ondernemers inefficiënte zaken in hun bedrijfsvoering weg te werken.

 

Gerelateerde artikelen

Waarde inschatting van hun onderneming
Waarde inschatting van hun onderneming

Toen ik in 2007 actief werd in de markt van…

0 comments
bedrijfsopvolgingsregelingen
Bedrijfsopvolgingsregelingen

Nederlandse bedrijfsopvolgingsregelingen in het kort. Bij de overgang van een…

0 comments
WordPress Lightbox Plugin